ОБЩИ УСЛОВИЯ НА BAG-A-MONTH.COM

Като използвате нашия сайт Bag-a-month.com или купувате нашите продукти, Вие се съгласявате с всички условия и правила, описани тук. Ако не сте съгласни с тях, това може да ограничи достъпа Ви до някои функционалности на сайта или правото Ви да закупувате продукти.

В случай че имате въпроси, свързани с настоящите общи условия, може да се свържете с нас на имейл адрес info@bag-a-month.com или на телефонен номер 02/ 477 28 07.

Настоящите общи условия съдържат части от съществуващите законови разпоредби за онлайн търговия, валидни на територията на Република България. Моля прочетете ги внимателно, тъй като съдържат важна за Вас информация. Ако искате да поръчате от сайта Bag-a-month.com, Ви съветваме внимателно да прочетете тези условия. Запазваме си правото да променяме, заменяме или премахваме информация в сайта без предупреждение.

Приложими са разпоредбите на глава Четвърта, раздел Първи, чл. 43-чл. 61 от Закон за защита на потребителите относно сключването на договори от разстояние.

Съгласявайки се с общите условия, Вие сключвате договор от разстояние с "ПАМ Консултинг" ЕООД със седалище и адрес на управление гр.София , кв.Враждебна" ул.41 N 1a с ЕИК 131106180 , тел. 02/ 4772807. Дружеството е собственик и организатор на онлайн клуба, който се намира на адрес в интернет https://bag-a-month.com (наричан по-долу „сайта“ или „Bag-a-month.com”).

I. Членство

1. Услугите на сайта не са подходящи за:

 • Лица, които не могат да бъдат обвързани с договор
 • Лица извън територията на Република България

 

II. Поръчки

2. Настоящите Общи условия, заедно с допълнителните условия в сайта, са определящи за всяка поръчка, направена през сайта. Засега Bag-a-month.com доставя пратки само в рамките на Република България. Поръчката Ви през сайта е предложение за покупка на поръчаните продукти и ние можем да приемем поръчката Ви, като обработим Вашето плащане и доставим поръчаните продукти.

3. Можем да откажем поръчката Ви или част от нея по някаква основателна причина. В такъв случай ще се опитаме да Ви известим чрез съобщение до имейл адреса или телефонния номер, които сте оставили по време на регистрацията си в сайта или по време на покупката.

4. Всяка подадена дата за доставка от Bag-a-month.com се основава на продуктова наличност и време за обработка на плащането. Срокът за обработване на направена поръчка е между един и три работни дни от датата на поръчката.

5. Поръчаните от Вас продукти стават Ваша собственост и отговорност от момента на доставка, след пълно изплащане на сумата по Вашата поръчка.

III. Плащане

6. Плащането към Bag-a-month.com се осъществява чрез наложен платеж при приемане на поръчката по куриер..

7. Като правите поръчка в сайта, Вие ни давате право да Ви таксуваме по съответния избран от Вас начин.

8. За да направите плащане, трябва да ни изпратите информацията, необходима за обработка на поръчката, включително: имена на получателя (Вие или Ваш приятел или близък, на когото искате да направите подарък), адрес за доставка, телефонен номер, имейл адрес, избран продукт, избран начин на плащане (наложен платеж).

 

IV. Цени и продукти

9. Цените на продуктите ще бъдат обявени предварително на сайта Bag-a-month.com. Всички цени са крайни към клиента и не включват разходите за доставка. Запазваме си правото да направим корекция в цените, в случаите, в които е допусната очевидна грешка.

10. Възможни са граматически или правописни грешки в сайта Bag-a-month.com, както и печатни грешки в рекламни материали на Bag-a-month.com, свързани с цени или продукти/ услуги. Описаните в сайта и в печатните материали цени подлежат на промяна.

11. Показаните в материалите или в сайта продукти може да не са били налични към момента на изпращане на Вашата поръчка. В такива случаи може да получите сходен или по-добър продукт, в зависимост от нашите складови наличности.

12. Въпреки нашите усилия, цените на част от продуктите в сайта Bag-a-month.com могат да бъдат сгрешени. В такъв случай ще получите компенсация от наша страна.

V. Доставка

13. Доставката се извършва  с куриерска фирма Спиди .

14. Bag-a-month се задължава да следи и изисква от куриерската фирма спазване сроковете за доставка, добрия вид и цялост на пратката, както и адекватното и любезно отношение от страна на куриерите.

15. Bag-a-month  и куриерът-подизпълнител не носят отговорност за недоставена навреме пратка поради:

 • липса на човек на адреса,
 • погрешно подаден адрес,
 • грешен или липсващ телефон за връзка,
 • обслужване на населеното място по график.

 

VI. Отказ и връщане на поръчки

16. Ако имате проблеми с полването на сайта, можете да ни пишете на имейл адрес info@bag-a-month.com.

17. Вие можете да променяте адреса си за доставка, както и получателя на поръчката по всяко време, като полвате формата за контакти.

18. Имате право да откажете поръчката си, когато:

 • Поръчаните от Вас продукти са доставени повредени;
 • Не е спазен предварително посочения от нас срок за доставка;
 • Доставената стока явно не съответства на поръчаната от Вас;
 • Цената не съответства на обявената по време на поръчката Ви;
 • Стоката доставена е с изтекъл срок на годност.

19. Някои от продуктите, които предлагаме, са нетрайни, затова можем да приемем връщане на пратка най-много до 14 календарни дни от доставката й, при условие, че стоката не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид, както и при всички други условия по чл. 55 от Закон за защита на потребителя. Разноските по връщането на поръчката са за сметка на клиента, освен в случаите на фабричен дефект или стока с изтекъл срок на годност, в които те се поемат от Bag-a-month.com.

20. При връщане на поръчка, моля, опаковайте добре , както и включете пълното си име и адрес на подател на пратката. Вие носите отговорност за кашона и всички куриерски такси, свързани с връщането му, до момента на достигането му до нашия склад.

VII. Възстановяване на суми

21. Можем да възстановим сума по Ваша сметка при отказана/ върната поръчка, само ако успеем да идентифицираме профила, за който се отнася поръчката.

22. Препоръчваме Ви да върнете поръчката си с проследима пратка по куриер. Връщането остава за Ваша сметка, като върнати пратки за наша сметка ще бъдат отказвани от нашите колеги, освен в случаите, при които вината по грешната доставка на пратката Ви е наша.

23. Възстановяване на сумата или замяна на поръчката Ви ще бъдат възможни ако изпратената към Вас пратка бъде изгубена или повредена по пътя си към Вас.

24. Не сме отговорни за грешно въведен адрес при поръчка или неправилен брой поръчки.

VIII. Предоставено съдържание

25. Bag-a-month.com не предявява собственост върху съдържание, което правите достъпно чрез сайта, като използвате своите профили в социалните мрежи. Чрез съдържанието, което качвате или правите достъпно чрез профилите си в социалните мрежи, включително на нашия сайт, Вие давате на Bag-a-month.com право да го използва, копира, разпространява, публично показва, модифицира и създава подобни материали от него.

26. Можем да използваме всяко съдържание, което сте предоставили публично на сайта Bag-a-month.com, без последващи задължения за поверителност, приписване или компенсация за Вас.

IX. Ограничение на отговорността

27. Гарантираме Ви, че продуктите, закупени от нас през сайта Bag-a-month.com, са с отлично качество и отговарят на целите, за които подобни продукти се предлагат. Нашата отговорност за загуби, които бихте претърпели в резултат прекратяване на договора от наша страна, се ограничава до цената на продукта, който сте закупили.

28. Не сме отговорни за индиректни загуби вследствие загуба или повреда на Ваша поръчка, направена в сайта Bag-a-month.com, които загуби не са предвидими от двете страни, включително, но ограничени до:

 • Загуба на приходи
 • Загуба на бизнес
 • Загуба на печалби и договори
 • Загуба на предвидени спестявания
 • Загуба на данни и др.

X. Избор на закон

29. Настоящият договор, неговото формиране и доставката до Вас на всякакви продукти или услуги, поръчани от нашия сайт, ще се ръководи от законите на Република България. Всеки спор или претенция, произтичащи във връзка с доставката на каквито и да било продукти или услуги, формирането на този договор или уреждането на всякакви извъндоговорни спорове, ще бъдат предмет на изключителната юрисдикция на българските съдилища.

X. Услуги на Bag-a-month.com

30. Bag-a-month.com си запазва правото да променя или да прекрати услугата по някаква причина, без предизвестие, по всяко време, като изцяло компенсира за това клиентите, направили поръчка, която не е била изпълнена заради прекратяването на услугата.

31. Bag-a-month.com си запазва правото да променя тези Общи условия или други политики на сайта по всяко време, затова моля, преглеждайте ги редовно. Ако направим съществена промяна, ще ви уведомим тук, по електронна поща, чрез известие на нашата начална страница или на друго място, което преценим като подходящо.

XII. Поверителност и конфиденциалност

32. Като използвате сайта Bag-a-month.com, Вие приемате личните ви данни да бъдат обработени от „ПАМ Консултинг“ ЕООД и нашите партньори за нуждите на правилното доставяне на Вашата поръчка.

33. Личните  данни,  посочени  от Вас, ще бъдат събрани и обработени от „ПАМ Консултинг“ съгласно приложимите законови разпоредби и политиката за защита на поверителността.
Като предсотавяте своите данни в Bag-a-month.com, Вие се съгласявате да получавате системна информация за препятствия, промени или технически повреди в работата на сайта, както и  друга информация, включително и рекламна от „ПАМ Консултинг“ и  наши  партньори  на  електронния  адрес, посочен от Вас по време на Вашата регистрация. Можете да се откажете от получаването на такива съобщения по всяко време.
Ако имате някакви въпроси по настоящите Общи условия, моля, изпратете ни имейл на info@bag-a-month.com.